Hartjesspreekuur

28-06-2022

Eén van de mooiste momenten van zwanger zijn, is het moment waarop je je baby voor het eerst voelt. Voor de meeste zwangeren is dat tussen de 20-24 weken. Dat is best een poosje om te overbruggen na de termijnecho (10-12weken).  

Je kunt soms onzeker worden of het nog wel ‘goed’ zit in deze periode waarin je je baby nog niet voelt bewegen. Even het hartje van je kindje horen geeft dan een veilig gevoel. Dat vinden wij belangrijk. Om deze periode voor jullie iets makkelijker te maken hebben wij daarom een “hartjesspreekuur”.                                                                                          

Elke dinsdagochtend tussen 09.00-09.15 uur.

Tijdens dit spreekuur zorgt de verloskundige, met een doptone, dat jij even het hartje van je kindje hoort kloppen. Je kan hiervoor zonder afspraak binnen lopen, wel graag even aanmelden bij de assistente bij binnenkomst.

Wanneer je vragen en/of klachten wilt bespreken, kun je hiervoor beter een aparte afspraak maken, dan hebben we meer tijd voor je. Neem daarvoor contact op met de praktijk.

BELANGRIJK! Het hartjesspreekuur is niet bedoeld voor zwangere vrouwen die bijvoorbeeld hun baby niet goed voelen bewegen of bloedverlies hebben. Dan moet je ALTIJD met ons bellen en niet wachten tot het spreekuur!

Terug naar overzicht
Hartjesspreekuur
© 2024
Created by LR Internet