Mieke

Mieke

Mieke

Wat ik als verloskundige tijdens een bevalling meemaak, kan ik moeilijk omschrijven; dat is een puur geluksmoment. Als ik na een mooie bevalling weer in de auto zit, nog vol adrenaline, ervaar ik echt tevredenheid.

Dit is natuurlijk ons werk, maar als ik uit reacties merk dat ik van waarde ben geweest voor mensen, raakt me dat wel. Dat is gewoon heel mooi.

Marieke

Marieke

Marieke

Mijn werk is altijd heel afwisselend, dat maakt het leuk. Voor de mensen die hier naar binnen stappen is het allemaal ontzettend spannend. Het geeft mij veel voldoening om hen gerust te stellen en ze goed te informeren. Ik zorg ervoor dat ze gehoord en gezien zijn, dat geeft rust.

Dat werkt binnen ons team ook zo, we overleggen veel en springen makkelijk voor elkaar in.

Carmen

Carmen

Carmen

Ik vind het bijzonder om het hele proces van dichtbij mee te maken, van de eerste echo tot en met de kraamtijd. De onbevangenheid van een eerste zwangerschap is mooi, maar het is ook geweldig om een heel gezin te zien ontstaan.

En als je na alle weken begeleiding ook bij de bevalling kan zijn, is dat voor mij echt de kers op de taart.

Cathelijn

Cathelijn

Cathelijn

De combinatie van medisch inhoudelijk én sociaal werk vind ik heel mooi. Ik zorg er altijd voor dat de situatie overzichtelijk blijft en behapbaar wordt, tijdens een bevalling, maar ook in het kraambed. Daar maak je mensen echt gelukkig mee.

Verloskundige zijn is niet een deel van wie ik ben, ik ben het helemaal. Zonder dit werk zou ik niet mijzelf zijn, zou ik mij incompleet voelen.

Wendie

Wendie

Wendie

Het contact dat ik heb met de mensen vind ik het allerleukste. Tijdens de spreekuren bouw je vertrouwen op en bij de bevalling zie je een team dat staat als een huis: de vrouw en haar partner, die ik als coach mag begeleiden.

Ik kan mijn werk overigens alleen maar goed doen omdat ik zelf 24/7 deel uitmaak van een hecht team. Heel fijn om zo samen te werken.

Eva

Eva

Eva

Een geboorte is zo’n mooi moment, het is iedere keer weer bijzonder om dat kunnen te ondersteunen. Tijdens de bevalling kijk ik goed naar hoe de zwangere en haar partner het zelf doen. Ik merk vanzelf wanneer ik wat meer op de voorgrond moet treden. Dan overtuig ik hen ervan dat ze wél sterk genoeg zijn.

Die kracht is prachtig om te zien.

Demi

Demi

Demi

Door in een sfeer van professionele gezelligheid te werken hoop ik dat mensen me tijdens het spreekuur alles durven vragen. Zo bouwen we samen een band op. Geruststelling - vaak een klein gebaar - zorgt ook voor vertrouwen. Soms hoor ik na de bevalling terug: 'ik vertrouwde jou en daarom kwam het goed'.

Ik voel vooral dat ik elke dag weer het werk mag doen dat ik het allerleukste vind.

Tatiane

Tatiane

Tatiane

Medisch echosopiste

Marjolijn

Marjolijn

Marjolijn

Medisch echoscopiste

Onze assistentes

Iris, José en Irene zijn de assistentes van onze praktijk. Zij bemannen de balie, plannen afspraken in en beantwoorden vragen aan de telefoon. Voor medische vragen is er altijd overleg met een van ons. Zonder hun goede ondersteuning zijn wij nergens.

© 2024
Created by LR Internet