Home > Over Iris > Het team > Wendie Verhallen

Wendie Verhallen

Ik ben sinds 2008 verloskundige en ik ben in 2009 in Brabant gaan werken en dat voelt na vier jaar Randstad als thuiskomen. De mensen zijn hier vriendelijk en warm en dat maakt het heel prettig om als verloskundige te mogen werken.
Ik vind dat iedere barende vrouw recht heeft op goede verloskundige zorg van een ervaren verloskundige. Het is typisch een vak dat je niet alleen in de collegebanken leert, maar vooral door het in de praktijk te doen. We bieden dus plek aan stagiaires omdat ik het belangrijk vind dat we onze jonge collega's goed opleiden, zo dragen we ons steentje bij aan goede zorg.
Ik werk graag samen met mijn collega's in onze praktijk omdat we het beste in elkaar naar boven halen: we overleggen in moeilijke situaties, houden elkaar scherp en geven elkaar ook de mogelijkheid om te ontspannen doordat we de diensten delen. Zo blijft het leuk!
Ik merk dat vrouwen het persoonlijke contact met ons op prijs stellen. Op internet kunnen ze natuurlijk allerlei informatie vinden en dat doen ze vooral als ze ongerust zijn. Over het algemeen wordt de ongerustheid daar niet beter van omdat ze de ergste dingen lezen. Ik heb liever dat ze ons direct bellen zodat wij ze terecht kunnen geruststellen of verder kunnen helpen.
Zwanger zijn en bevallen is zo'n bijzondere ervaring voor vrouwen en hun partner dat het heel speciaal is om daar bij te mogen zijn. Daar doe ik het voor.